Behandelingen

Gelaatsverzorging 

Je hebt maar 1 huid en deze kan je niet vervangen. Beschadigingen van onze huidcellen gebeuren elk dag door stress, medicijnen, roken, alcohol en voeding. Schenk daarom voldoende aandacht aan je huid en geef deze de nodige zorgen. Geniet daarenboven van deze ontspanning en voel je herboren. De behandeling wordt aangepast aan de noden en conditie van de huid en het is aanbevolen deze 6/8 wekelijks te herhalen. Om preventief te werken tegen huidveroudering geef ik u de vrijblijvende raad om uw verzorging ook thuis verder te zetten.

Make-up  

Een basis make-up, net dat tikkeltje feller of stralen op je trouwdag? Er wordt gewerkt met een hypoallergene make-up lijn geschikt voor elk huidtype.

Wimperkleuring 

Perfect voor mensen met blonde wimperharen. Bij het kleuren van de wimpers brengen we een donker pigment aan gedurende 10 minuten. Het schitterende resultaat blijft een 4 tal weken.

Wenkbrauwkleuring en epilatie  

Er wordt gestart met een kleurbepaling waarna we overgaan tot de kleuring van de wenkbrauw. Bij het ontharen wordt gewerkt met hars en pincet. De wenkbrauwen accentueren onze gelaatsuitdrukkingen. Een mooi gevormde wenkbrauw bepaald de blik van je gelaat.

Permanente make-up 

Een verfijnde tatoeagetechniek van inplanting van hoge-kwaliteitspigmenten onder de epidermis (onder de bovenste huidlaag). Elke behandeling gebeurt in uiterst hygiënische & veilige omstandigheden. Uiteraard met een professioneel apparaat en éénmalige, steriele naalden. Het doel van permanente make-up, is het esthetische aspect verbeteren, waarbij het welzijn van de klant centraal staat.

Marie, gespecialiseerd in deze techniek streeft een natuurlijk resultaat na. Goed uitgevoerde permanente make-up resulteert in een globale verfijning van ogen, wenkbrauwen en lippen.

Marie is 8 wekelijks aanwezig in mijn instituut.

Epilatie 

Overtollige haartjes op gelaat of lichaam? Het scheren van elke dag beu? Kies dan voor film of strip hars . Zo bent u 3-6 weken verlost van de vervelende haargroei. De haren groeien zachter en duidelijk minder sterk terug.

Laserontharing 

Kies voor deze techniek indien u definitief komaf wil maken met beharing. Samen bekijken we hoeveel sessies u nodig zal hebben. Deze is afhankelijk van de te ontharen zone, uw huidtype en haarstructuur.

Liselot, gespecialiseerd in deze techniek, komt op vaste tijdstippen langs in mijn instituut.
Heeft u vragen? Kom vrijblijvend langs bij Liselot voor alle info hierover.

https://www.instagram.com/laserline/

Manicure 

In vorm vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, peeling, hydraterende handcreme en een verstevigende basislaag en/of kleurtje van Alessandro met lange houdbaarheid. Laat je handen verwennen, ze verdienen de nodige aandacht!

Pedicure 

Een gespecialiseerde voetverzorging is geen overbodige luxe maar een noodzaak. Knippen, vijlen, verwijderen van eelt, likdoorns, kalknagels … met inclusief een voetmassage. Bij sommige ziekenfondsen kan u tevens genieten van een tegemoetkoming.

Semi permanente nagellak  

Deze techniek is een langdurende nagellak. Permanente nagellak of ook gellak genoemd is al een tijdje de trend. Het heeft tal van voordelen in vergelijking met de gewone nagellak. Deze techniek houdt een 3 tal weken, afhankelijk van uw dagelijkse activiteiten en/of stevigheid van je eigen nagels.

Voor deze specialiteit werk ik samen met Kaarin.
Kaarin streeft naar perfectie & correctheid bij het plaatsen van gelnagels maar vooral naar jullie tevredenheid als klant.

Kaarin is om de 3 weken aanwezig op vaste data.