Huid verbeterende gelaatsbehandelingen

71061B17-96C5-4EC2-88B2-FA63E6DB9F19

R-line peeling

De peeling wordt uitgevoerd in het salon. U, als klant, gebruikt drie bijbehorende producten die thuis worden ingezet ter voorbereiding en nazorg van je huid.

Huid-verbeterende-gelaatsbehandelingen

Green sea peel

De Green sea peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst.

Carboxy_CO2_therapy_1

Carboxy CO2 therapie

De Carboxy CO2 facial zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Een verhoogde zuurstoftoevoer is essentieel voor de celstofwisseling.

Helight_pro_1

Helight pro LED therapie

Deze nieuwe technologie is een innovatieve licht- en wellness behandeling, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en verbetering vervult.

7FB1F5CC-4679-4597-9D52-9B3F81D2848C

Cryotherapie

Cryotherapie is een  techniek, waarbij extreme kou wordt gebruikt om de bloedstroom tijdelijk te vertragen, wat resulteert in minder ontstekingen, zwellingen en werkt op de versteviging van de huid.

aqua-ella

Dermabell

Dode huidcellen, talg en zwarte puntjes worden opgezogen, terwijl er tegelijkertijd hydraterende lotions worden ingesluisd.

Vanaf voorjaar 2023.

UltraV

KRX Ultra V-lift masker

Krx Aesthetics heeft nu een fijn product ontwikkeld voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen.  De huid wordt zichtbaar gelift en het masker zuivert en verkleint poriën.

pinkshooter

Pinkshooter boost

Coming Soon