Loveli-100% troepvrij & budgetvriendelijk

Datum

De Loveli collectie is 100% natuurlijk, goed voor je huid en beter voor het milieu. In 60% van alle cosmeticamerken zitten hormoonverstorende stoffen. Met Loveli is een revolutie begonnen, de producten zijn aluminium- en parabenenvrij. De collectie oogt lief en mooi. Ruikt heerlijk en is ook nog budgetvriendelijk. Voor het gelaat is er een facewash, facemist, eye serum, facecream, oil voor day & night en hun heerlijke collectie lipbalsems. Voor het lichaam zijn er de deodorants, hand, voet- en bodylijn.

Met de Loveli Sun Cream voor face & body is hun collectie weer een stukje uitgebreider geworden. De zonnebrandcrème beschermt je huid tegen huidveroudering en smeert heerlijk uit zonder witte waas. Draag zorg van je huid, je hebt er maar één!

You are just Loveli.

Het verschil met andere deo’s

We LOVE to sweat! 

Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt je daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uít je lichaam wilt hebben. Maar wat je niet wil, is die vervelende zweetgeur…

Spuitbusdeo’s bevatten vooral veel alcohol en parfum die de geur proberen te maskeren. Maar of dat nou zo goed werkt en of dat nou zo gezond voor je is.

Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt.

100% natuurlijk. 

6 verschillende geuren, 2 formaten, voor mannen en vrouwen.

Meer
nieuws